By manon On

In Nieuw, Verwijsindex

Ik ga het gewoon doen, ik ga haar morgen vragen!

De professional

Naam: Marjon van Klaveren
Organisatie: GGD Gelderland-Zuid
Functie: Jeugdverpleegkundige

Marjon chat met jongeren. Zij stellen vragen over bijvoorbeeld soa’s, maar ook over de liefde.

Jongeren helpen bij de liefde

Na het behalen van het HBO verpleegkunde en haar stage bij de jeugdgezondheidszorg, had Marjon haar passie gevonden. Verpleegkunde! Ze is begonnen te werken met kinderen tussen nul en vier jaar en werkt tegenwoordig ook met pubers.

Ze vindt het super leuk om gesprekken te hebben met jongeren en hen te helpen met vragen. Zo chat ze vaak met jongeren op JouwGGD.nl. Hier komen jongeren met vragen over bijvoorbeeld SOA’s, maar ook over de liefde

Ik ga het gewoon doen, ik ga haar morgen vragen!

Bekijk hier het verhaal van één van de jongeren die Marjon heeft geholpen door middel van JouwGGD!

“Ik weet dan niet hoe het afloopt, dat vind ik wel erg jammer van het chatten.” Vertelt Marjon. “Ik kan op deze manier jongeren net dat zetje geven waardoor ze verder kunnen. Soms hebben ze vragen over iets kleins, maar soms ook over grote dingen zoals kindermishandeling. Dan vind ik het heel fijn dat ik er op die manier toch voor zo’n jongeren kan zijn.”

Op deze manier kan ik jongeren nét dat zetje geven waardoor ze verder kunnen.

Vertel jouw verhaal